lauantai 9. joulukuuta 2017

Sokerinatsiäidin joulutortut

Joulun odotukseenhan kuuluu paljon herkuttelua: pipareita, suklaata, kuivakakkuja, vihreitä kuulia, glögiä, joulutorttuja unohtamatta. Tein tällä kertaa tällaisiä vähän terveellisempiä torttuja lapsille leikkeihin.


Meillä leikkiruuat on olleet varsin suosittuja aina. Nyt etenkin pienempi on erittäin innoissaan kaikista kahvittelu leikeistä. Jostain sain ajatuksen, että voisin tehdä joulutorttuja. Nämähän on ihan superhelppoja tehdä. Haastavin osuus oli löytää tuollaista vaaleaa huopaa. Ja minä vielä oikaisin kasaamisessa sen verran, että liimasin osat toisiinsa kuumaliimalla. Olisi omplemallakin onnistunut näppärästi, nyt en vaan jaksanut.


Nämä tortut lapset saavat joulukalenteristaan, jonka tein heille viime vuonna. Marraskuussa neuloin 12 villasukkaa lisää tuohon kalenteriin. Kerron vielä ennen joulua vähän lisää tuosta kalenterista ja meidän joulun odotuksesta muutenkin.


Niin ja otsikkon sokerinatsi oli sellainen puolivitsi, mutta tunnustettakoon, että olen sokerinatsi lasten (omieni) sokerin käytön suhteen. Vaikka onhan sekin tässä vuosien aikan helpottanut ja pakko kai sitä hihnaa on vaan löysätä lisää kun lapset kasvavat :) Nyt vielä nämä ovat meillä hitti ja saatanpa näitä tehdä vielä pukinpakettiinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! Kommentit ilahduttavat minua suuresti.